Ricus

Ricus

Als trainer (kru) bij Buddho heb ik gedurende vele jaren diverse vechtsporten beoefend vanuit mijn interesse in martial arts.
Voor mij is het Thaiboksen de meest complete staande vechtsport waarin het niet alleen gaat om de vechtkunst maar ook traditie en respect een belangrijk onderdeel is.
In mijn zoektocht naar de oorsprong van het thaiboksen zoals Muay Chaiya heb ik diverse trainingskampen bezocht en het genoegen gehad er langere periodes te mogen trainen.
Het is met name in Thailand dat ik mij ben gaan specialiseren in het trainersvak om zodoende het thaiboksen aangevuld met de oorspronkelijke kennis over te dragen op mijn studenten.

Janet

Janet

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met thaiboksen, een dynamische sport waar ik zeker bij BUDDHO een groeiende groep dames zie. Door de respectvolle en positieve manier waarop bij BUDDHO wordt getraind en les gegeven is het zeker ook een geschikte sport voor een breed publiek. Erg leuk vind ik het om mijn kennis over te dragen en beginnende dames te helpen tijdens de groeps en privélessen.

Alberto

Alberto

Ik geef les in kickboksen. Ik beoefen zelf deze sport al 25 jaar met heel veel plezier. En dat is wat ik belangrijk vind aan sport beoefenen; plezier en flink zweten.
Mijn roots liggen in Spanje en ben op jonge leeftijd met sport in aanraking gekomen. Ben op 10 jarige leeftijd met Karate begonnen. Later heb ik ook aan boksen, kickboksen,MMA en Muay Thai gedaan.
Ik geef bij Buddho kickboks les van beginners tot gevorderden, waar veiligheid voorop staat en plezier de drive is.
Heb je zin om lekker te sporten en aan je zelfvertrouwen te werken, doe lekker mee!

Ron

Ron

Siraj

Siraj

Op mijn vijfde kreeg ik een ninjafilm. Ik werd op slag verliefd op vechtsport en keek de film elke dag. Mijn vader vroeg me: “Raak je die film niet zat ?”. Ik keek dromerig verder.

Ik ben Siraj en boksen is mijn passie. Op mijn 15e begon ik met het volgen van mijn eerste bokstrainingen. Sinds 2015 doe ik wedstrijden. Boksen is een strategisch en dynamisch spel met stijl. Als ik boksen zou vergelijken met andere sporten zeg ik: schaken en dansen. Zelf train ik zo technisch mogelijk. De focus daarop is duidelijk terug te zien in mijn lessen.

BUDDHO is een sportschool met een lekkere vibe op een mooie locatie. De sfeer is open en persoonlijk en daardoor toegankelijk voor iedereen. Het is leuk om hier les te geven en dat doe ik met passie. Ik sta klaar voor je als je beter wilt leren boksen.

Jimi

Jimi

Ik ben vroeger begonnen met Taekwondo. Na Taekwondo te hebben gedaan ben ik overgestapt op het judo en daar begonnen met toernooien en wedstrijden te doen. Na een aantal jaren judo te hebben gedaan wilde ik een nieuwe prikkel. Ik keek toen die tijd naar de UFC gevechten en wilde dat ook gaan proberen. Ik was meteen gek op de sport. Naast MMA beoefen ik ook kickboksen. Zodoende heb ik ook MMA en kickboxpartijen gevochten. Nadat er wat omstandigheden waren waardoor ik niet normaal kon trainen en ook niet vechten ben ik gaan zoeken naar iets in dezelfde richting. Zo ben ik met het SKMO (Stichting Kickboksen en Mixed martial arts Opleidingen) begonnen. Daar heb ik mijn A en B diploma kickboxen behaald, hoofdtrainer/coach en Jeugd/assistent trainer. Ik ben momenteel bezig met de AALO opleiding als personal trainer waaronder de fitness instructeur lvl 1&2 en de masterclass lvl 3. Dus we blijven leren!

Jorgen

Jorgen

Bijna 25 jaar geleden begonnen met boksen omdat mijn schouder, steeds uit de kom ging door snowboarden. De schouder is intussen geopereerd, (kick)boksen zal hoe dan ook blijven. De intensiteit van (kick)bokstrainingen, de spanning van het sparren en de complexiteit van een ogenschijnlijk simpele beweging, dat is boksen!

Buddho is hard werken in een relaxte sfeer. Daarom train ik er graag!